Kender du nogen der skal giftes?

 

Vi inviterer alle kommende ægtefolk til uforpligtende designmøde, hvor vi hjælper med at finde frem til det udtryk, der passer til jer og jeres vielsesringe.


På mødet kigger vi på vielsesringenes grundformer, metaller, karat, overflader, sten, detaljer, graveringer -alt det der er med til at gøre et sæt vielsesringe unikke.

 

Undervejs noterer vi og tager mål, så vi efterfølgende kan sende et uforpligtende tilbud på et sæt håndlavede vielsesringe lavet efter jeres ønsker.

vielsesringe mp.dk


Vi arbejder også med omsmeltet guld, så hvis I har gammelt guld i gemmerne, skal I bare tage det med, så kan vi også lave et tilbud på vielsesringe lavet af jeres eget guld.


Kontakt os for at aftale et møde

www.mo.dk/vielsesringe

Mobil 26 80 17 26

Mail Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Denne naturligt lilla-lyserøde perle er fantastisk. Den har den fineste farve, en meget smuk glat overflade, facon som en miniature ballon og en fantastik lustre/glans.  

Perlen er monteret på et håndlavet 18 karat guld vedhæng og komplimenteres af en marquis-slebet Rosenkvarts, som også har en smuk støvet lyserød farve. 

 

 

Man skal huske med perler at der ikke findes 2 ens, de kommer fra ægte muslinger og østers (mine gør ihvertfald), så det er om at slå til, når man ser en perle der har noget særligt.

Der er generelt mange perler i mine smykker, fordi jeg selv elsker perler og køber dem der udmærker sig, når jeg ser på udvalget hos mine leverandører.

Det er generelt de bedste kvaliteter jeg er mest draget af, det er nok også en erhversskade ;-) men mine leverandører har et enormt udvalg, så det er altid muligt at finde det mine kunder efterspørger, hvis jeg ikke har det i butikken allerede -og det er sjovt at gå på jagt efter et særligt ønske. 

Har du uforløste perle-drømme? Kontakt mig gerne, helt uforpligtende via Guldsmed Mo Christianshavn - se mere på www.mo.dk  

Vi håndlaver smykker -også på bestilling, som f.eks vores vielsesringe og omsmeltningsopgaver.  

Bedste hilsner

Mo

 

Konkurrence i Alt for damerne denne måned: 

Vi finder en vinder til et sæt vielsesringe i 14 karat guld til en værdi af kr. 8500.

Deltag her:            http://www.alt.dk/bryllup/vind-et-sat-vielsesringe---mo/

 

Hvad mon du får i julegave i år?

Og hvad giver du dine kære? Er der mon en gave i guld? Eller sølv? 

Er der blanke, runde perler? Fra Tahiti, Fiji eller Sydhavet, hvor de vokser gennem uger og år, som den kærlighed vi har til hinanden. 

Er der safirer i himmelblå og stedsegrøn, eller er der diamanter? Små stjerner i sort og hvid, der blinker fra hænder og hals; et lille stykke magi til at bære med sig ind i hverdagen efter jul?

Hvis du trænger til inspiration og mangler tid til at komme forbi butikkens skatkammer på Christianshavn, sender vi gerne billeder af udvalgte smykker, der endnu ikke har fundet vej til
 mo.dk. Send os blot Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med et par ord om dine smykkedrømme. 

Hvis du foretrækker at besøge os, er vi her, som altid, Tirs - Fre 10 - 17.30 og december-Lørdage 10 - 15, samt efter aftale.

Rigtig Glædelig Jul!
Mo Christianshavn

A

 little magic can take you a long way

STOR KONKURRENCE!

FØLG os på Facebook og tilmeld dig vores Nyhedsbrev

-så er du med i lodtrækningen om en Skovbærhalskæde i 18 karat guld, med Ametyst og Diamant til en værdi af kr. 6500

Facebook - klik HER!

Nyhedsbrev -klik HER!

 Vinderen bliver trukket til jul 2015.