Denne naturligt lilla-lyserøde perle er fantastisk. Den har den fineste farve, en meget smuk glat overflade, facon som en miniature ballon og en fantastik lustre/glans.  

Perlen er monteret på et håndlavet 18 karat guld vedhæng og komplimenteres af en marquis-slebet Rosenkvarts, som også har en smuk støvet lyserød farve. 

 

 

Man skal huske med perler at der ikke findes 2 ens, de kommer fra ægte muslinger og østers (mine gør ihvertfald), så det er om at slå til, når man ser en perle der har noget særligt.

Der er generelt mange perler i mine smykker, fordi jeg selv elsker perler og køber dem der udmærker sig, når jeg ser på udvalget hos mine leverandører.

Det er generelt de bedste kvaliteter jeg er mest draget af, det er nok også en erhversskade ;-) men mine leverandører har et enormt udvalg, så det er altid muligt at finde det mine kunder efterspørger, hvis jeg ikke har det i butikken allerede -og det er sjovt at gå på jagt efter et særligt ønske. 

Har du uforløste perle-drømme? Kontakt mig gerne, helt uforpligtende via Guldsmed Mo Christianshavn - se mere på www.mo.dk  

Vi håndlaver smykker -også på bestilling, som f.eks vores vielsesringe og omsmeltningsopgaver.  

Bedste hilsner

Mo