BESTILLING

 

En vare fra webshoppen er bestilt og købt, når din leveringadresse og dine dankort-/kreditkortoplysninger er indtastet og du har trykket ”Godkend ordre”, samt kreditkortudstederen har godkendt dine kreditkortoplysninger.

Din bestilling bekræftes via en elektronisk faktura, som du modtager på en e-mail umiddelbart efter du har godkendt dit køb. 

Alle priser på websitet er inklusive dansk moms. 

Såfremt varen skal leveres til et land uden for EU skal du rette hendvendelse Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. vedrørende returmoms.

 

BETALING & SIKKERHED

 

Du kan vælge at betale med Dankort, Visa og Visa Electron. Mo Christianshavn er godkendt af PBS til at håndtere de ovennævnte betalingskort.

Det beløb du har godkendt ved køb af varen, trækkes først når varerne afsendes fra Mo Christianshavn.

Alle handler med betalingskort hos Mo Christianshavn er beskyttet ved kryptering med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. 

 

LEVERING

 

Leveringstiden er normalt 7-10 hverdage. Evt. længere leveringstid vil blive adviseret pr. mail umiddelbart efter, at din bestilling er blevet håndteret.

Kontakt os venligst hvis du har brug for kortere leveringstid.

 

FORSENDELSE

Forsendelser til Danmark: kr. 60,00

 

FORTRYDELSESRET

Som privatkunde har du 14 dage til at meddele om fortrydelse af en handel og herefter 14 dage til at sende varen retur.
En handel kan fortrydes såfremt varen ikke er taget i brug ud over hvad der er muligt ved at afprøve varen i butikken. Hvis varen er brugt laves en konkret vurdering af hvad varen som brugt kan sælges for til en anden kunde. En eventuel værdiforringelse vil ikke blive returneret.Der er ikke fortrydelsesret ved køb af varer der er tilpasset efter særlige ønsker fra købers side.
 

REKLAMATION

Hvis du ønsker at reklamere over et produkt, skal det tilsendes med angivelse af købsdata samt årsag til reklamationen til webshop-adressen.

Hvis varen er synligt beskadiget under forsendelsen, skal du afvise pakken ved modtagelse. Er skaden sket under forsendelsen, byttes varen uden beregning.

Reklamationsret gælder i 24 måneder.

 

RETURNERING

 

Gældende fra modtagelsesdatoen har du 14 dages fuld returret til afsenderadressen.

Vær opmærksom på, at du selv skal afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Varen skal returneres i samme stand, mængde og emballage, som den er modtaget.

 

FORBRUGERRETTIGHEDER

 

Læs nærmere på www.forbrugersikkerhed.dk

 

FORBEHOLD

 

Vi tager forbehold for udsolgte varer og trykfejl.

 

KONTAKTDATA

 

Mo Christianshavn

Torvegade 24 kld

1422 København K

E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

CVR nr. 31215668

 

Persondatapolitik

 

REGISTREREDE OPLYSNINGER

For at kunne fremsende dine indkøb har vi brug for dit navn, leveringsadresse, telefonnummer, e-mail adresse og kreditkortinformation.

 

OPBEVARING AF REGISTREREDE OPLYSNINGER

 

Navn, adresse og e-mail opbevares, sammen med information om hvilket produkt du har købt, i fem år. Dette gør vi for at opfylde dine og vores garantivilkår, og for at du senere kan henvende dig og få en ny kopi af din faktura.

Bemærk at vi under ingen omstændigheder videregiver eller sælger dine oplysninger til tredjepart.