Hos Mo Christianshavn bruges alle de klassiske smykkematerialer; Diamanter, naturlige ædelsten, ædle metaller og ægte perler - sagnomspundne og eftertragtede materialer gennem tusinder af år.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Ædelmetal 

I kollektionen findes primært smykker i 18 karat Bio guld og hvidguld, samt Sterling sølv. På bestilling arbejdes desuden i 14 karat guld, Platin og Palladium. 


Naturlige sten
Mo Christianshavn tilbyder et unikt udvalg af naturlige ubehandlede ædelsten. Ædelsten der enten er håndslebet på bestilling i udvalgte faconer eller håndplukket hos leverandører og på messer.

Altid med øje for stenenes kvaliteter, deres farve, lysbrydning og evne til at funkle og ikke mindst modstå slid. Kvaliteter der er afgørende for udtrykket i det færdige smykke.

Ægte perler
Ferskvandsperler i naturlige hvide og lyse pastel nuancer. Fairtrade og bæredygtige saltvandsperler fra Fiji og Tahiti perler i vidunderlige mørke grå, blå og brune farver, ikke at glemme den sorte perle - også kaldet 'Havets dronning'.

Diamanter
Diamanter i kollektionen er primært diamanter i topkvalitet 'Top Wesselton vvs, fine make', samt farvede diamanter i 'vvs, fine make'. Diamanterne importeres fra Antwerpen og er certificeret konfliktfri fra min leverandørs side.